یکشنبه، فروردین ۱۸، ۱۳۹۲

لیموناد

سیزده که به در می شود خنکای بهار جایش را به تشباد پشبن داغ می دهد و تابستان فرا میرسد..هر چند بوی عطر تارونه فضا را پر کرده و شربتش دل را حول حال می کند ولی این شربت آب لیموی مادربزرگ است که به جسم خسته ی از کار رسیده امان دلچسبی می بخشد..

نوشیدنی خنک لیموناد را برای روزهای گرم تابستان انتخاب کنید.
مواد لازم:
لیموی بزرگ: 5 عدد
شکر: یک و یک چهارم پیمانه
آب: یک و یک چهارم لیتر
دستور تهیه:
ابتدا لیموها را پوست کنده سپس به آن ها را به شکل حلقه های نازک برش دهید. . درون کاسه ای جداگانه، برش های لیمو را قرار داده و روی آن ها، شکر بپاشید و آن ها را به مدت یک ساعت در دمای اتاق قرار دهید. . درون یک قابلمه درب دار، آب را جوش آورده و آن را فورا روی حلقه های لیمو بریزید و 20 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند سپس آن را صاف کرده و حلقه های لیمو را بیرون آورید. . حلقه های لیمو را درون کاسه ای دیگر فشار داده و آب آن را خارج کنید. آب لیمو حاصله را به مخلوط شکر اضافه کرده و آن را هم بزنید بگذارید خنک شود، سپس آن را میل کنید.

هیچ نظری موجود نیست: